Proč ženy předstírají orgasmus?

Orgasmus je obzvlášť diskutované téma, ženy ho však dosahují poměrně výjimečně a ne všechny z nás s ním měly tu čest. Vyplatí se ve vztahu předstírat vyvrcholení nebo je lepší jít s pravdou ven, ať už je jakákoli? Víc o milostné explozi si řekneme v dnešním článku, a to opět otevřeně a bez servítek.




Smutná čísla statistiky

Podle různorodých studií a průzkumů je více než zřejmé, že ženy mají čím dál větší problémy s dosáhnutí slastného vrcholu. Na vině může být nespočet faktorů jako je stres, ale i nedostatečná znalost svého těla. Nebudeme polemizovat o tom, co vám v orgasmu brání, ale řekneme si pár postřehů k tomu, jak ztracený orgasmus přilákat do vaší ložnice.

Proč předstíráme orgasmus?!

Klameme nejen samy sebe, ale i partnera. Ptám se, má cenu si nalhávat skutečnost a sténat jen proto, aby se partner rychle udělal anebo přestat hrát falešnou roli a vše probrat s přítelem? Názory se v tomto tématu rozcházejí a ženy se dělí hned na několik skupin: jedny vyvrcholení sehrají, druhé leží bez hnutí a emocí, třetí partnerovi popíší situaci. Já se přiznám, že tu a tam jsem orgasmus přibarvila a několikrát zcela sehrála, protože jsem si přála, aby můj milý prožil sex až do zdárného konce se vším všudy. Proč bych mu měla kazit sex, když má k vyvrcholení tak báječně nakročeno?!


Autoerotika vítězí

Nikdy se nepohnete z místa, pokud skutečně neobjevíte, co se vám líbí a co vám dělá dobře. Některá z nás je rozkoší bez sebe, když si hladí klitoris, jiná nenastartujte libé pocity jinak, než zasouváním prstů do pochvy. Ze začátku se však zkuste přenést do slastného cíle prostřednictvím poštěváčku, čeká na vás mnohem rychlejší a snazší cesta. Zmapujte své tělo, prožijte několik typů vyvrcholení ( kliridální, vaginální, anální, atd) a pak si vybírejte z těch, jež vás baví, vábí a prostě dokonale rozvášní.

Já se zaručeně udělám, když si začnu hrát s poštěváčkem, lehounké bubnování, jemné doteky a orgastická salva je tady s plnou parádou. Vaginální orgasmus jsem prožila taktéž, ale v mnohem menší míře. Také v sexu s partnerem se vždy snažím v dané poloze zacílit na klitoris, ale i divoké tempo a intenzivní zásuny mne naplňují příjemnými pocity.

A jak jste na tom vy? Předstíráte nikdy nepoznaný orgasmus nebo jen někdy sehrajete na partnera habaďůru? Svěřte se nám, těšíme se! 


Komentáře

Oblíbené příspěvky