Placený sex: Tyhle praktiky jsou ty nejžádanější - 1.díl



Pokud vás zajímá erotika i z trochu jiné perspektivy, tak je dnešní článek tím pravým pro vás. Diana nám odtajnila tu nejpalčivější otázku a tedy, o jaké sexuální služby je ten největší zájem. Verdikt je tady a s ním i nespočet bonusových postřehů přímo z branže.

Orální a anální sex vede!


Určitě vás tato informace nepřekvapí, protože výše uvedené erotické praktiky jsou něco jako klasika, která je klienty milovaná, a to bez debat.

Orální sex představuje něco jako vstupenku k rozkoši a ten anální závěrečnou tečku, díky kterému prožijí silný orgasmus.

 Postřeh: Aktuálně je trendem rimming, ten skvěle slouží jako dokonalá předehra pro následné anální splynutí. Oblíbený orál poměrně často končí tzv. hlubokým hrdlem, deep throat prostě zákazníky neskutečně baví a rajcuje.  

Sperma: Kam s ním? 
Diana je velmi zodpovědná, takže prezervativ prostě nesmí chybět. Pánové cílí nejraději na ňadra, obličej, zadek, ale i záda. Samozřejmě, pokud by tady byla možnost sexu bez ochrany, ústa by pro ně představovaly tu nejoblíbenější variantu spolu s výstřikem do lasturky či zadečku. 

Mazlení a povídaní
Diana se zaměřuje na movitou klientelu a je tedy luxusní společnicí na úrovni (mimo jiné již brzy si přímo od ní předčtete její peprné zážitky, prozatím je opravdu časově vytížená).

Mazlení a povídaní  také patří do světa placeného sexu. Dá se říci, že muži z vlivných kruhů jsou emocionálně vyprahlí, povídáním prostě končí každý sex. Je fajn nahlédnout do mužského světa a znát všechny jejich tajemství a že jich mají nespočet!

Na druhý díl o placeném sexu se můžete těšit už brzy, odtajníme vám, další oblíbené praktiky a také, kolik stojí žhavá noc s kurtizánou současné doby, zkrátka vše, co vás tolik zajímá a láká. 

Komentáře

  1. Váš blog jsem objevila tento víkend a musím říct jedno: jsem neskutečně nadšená! Jsem v sexu hodně otevřená a zajímají mě všechna jeho spektra, takže když jsem objevila tento blog, byla jsem tak nadšená, jako dlouho ne! Moc se těším na další články a příběhy! Opravdu skvělý nápad! ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Děkujeme za pochvalu, určitě se můžete těšit i na další skvělé články, které s holkama připravujeme. ♥

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za Vaše komentáře....♥

Oblíbené příspěvky